FAQ


Her vil du finne det meste av det du måtte lure på. Om det er ting som du ikke finner, så send oss en e-post på post@vannoy.no og vi vil svare.

Ambulanse er stasjonert i Vannvåg.

Her er også legekontor som er åpent man-onsdag.

Vannøya i seg selv har jo selvfølgelig mange andre flotte aktiviteter som besøkende også kan ta seg til og vi kan være behjelpelig med å vise fram, her kan vi jo fortelle om flotte oppmerkede vandrestier rundt om på øya, fine sykkelforhold, gode jakt og fiskeforhold, et lite skitrekk, lysløype, offentlig svømmebasseng og et lite museum blant annet.

Slik at mulighetene ligger til rette for veldig mange og spennende aktiviteter når man kommer til oss.

Butikken nærmest vår lokalitet er Joker Vannvåg og ligger 13 og 15km unna Stuvika og Vannavalen. Her får man handlet det meste innen dagligvarer og litt annet utstyr om det skulle være nødvendig., du finner også posten her på butikken.

Drivstoff kan fylles her på kortautomat hele døgnet.

På vestsiden av øya, Vannareid finner man også to dagligvarebutikker.

Her får man bare drivstoff når butikkene er åpen.

Fra Tromsø er det daglig buss avgang til Hansnes og ferge til Vannøya, videre går det buss fra fergeleiet på Vannøya til våre overnattingsplasser.

Hurtigbåt går fredag og søndag fra og til Tromsø.

Leiebil, fra flyplassen i Tromsø tar du til høyre på RV 862 og videre over brua til Kvaløya, ta første til høyre RV 863 til Hansnes fergelei. Velg fil Vannøy, ferga tar ca 40min. Ta til høyre og følge veien mot Kristoffervalen hvor du etter 20km ankommer Stuvika og 23km fra fergeleiet kommer til Vannavalen.

Hos oss kommer du mest sannsynlig å være ute i løpet av og kanskje store deler av oppholdet, derfor er gode klær nødvendig.

Gode sko er viktig, enten du skal på fjellet, i fjæra eller ut på båt tur, husk varme sokker eller lester også.

Vi anbefaler at du har med deg godt superundertøy, gjerne ull og to sett hvis du skal være noen dager og delta på våre aktiviteter.

God varm genser er godt å ha når man skal sitte i ro.

Lue og votter kan man få bruk for sommer som vinter, spesielt når vi skal ut i båten.

Og til sist er det godt å ha vind/vanntett jakke og bukse.

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær!

Logo